Pleasure & healing with crystal goddess tools ♥︎ Free shipping at orders over €194,-

logo

Glasdildoer

Tag på en rejse ind i dit indre gudindetempel med vores kropssikre glasdildoer…

Styrk, hel og væk din bækkenbund!

Højkvalitets Yoni Æg der altid medfølger en introducerende yoni æg praksis specielt designet til at vække din indre gudinde

Vandtætte Sextæpper!

Til sprøjteorgasmer, partnersex, friblødning, fødsel, putning af baby & ren afslapning..

Udforsk dit gudindetempel med erotisk legetøj af krystal og glas

Alle produkter kommer med en uddybende flyer og en silkeforet velourpose

Smukke krystaldildoer

Sæt tempoet ned, mærk dybt og oplev onani på en helt ny måde – som helende, transformerende, meditativt & som elskov med dig selv.

Butt plugs

Udforsk din vilde frie seksualitet med Gudindetemplets butt plugs af krystal eller glas.

Kære Gudinde,

Jeg er her for at minde dig om, at …

Du fortjener et liv med ekstatiske orgasmer.

Og din krop er i fuld stand til at opleve dem.

Yoni Eggs

Yoni eggs heal the pelvic floor and open up for more sensitivity and pleasure.

 • black obsidian yoni eggblack obsidian yoni egg

  Black Obsidian Yoni Egg

  47,00 66,00 
 • clear quartz yoni eggclear quartz yoni egg

  Clear Quartz Yoni Egg

  47,00 53,00 
 • Amethyst yoni eggAmethyst yoni egg

  Amethyst Yoni Egg

  34,00 66,00 
 • indian jade yoni eggindian jade yoni egg

  Indian Jade Yoni Egg

  47,00 53,00 

Popular glass dildos

 • Calypso Cervix Wand™ Glass DildoCalypso Cervix Wand™ Glass Dildo

  Calypso Cervix Wand™ Glass Dildo

  87,00 
 • the magical squirter pink glass dildothe magical squirter clear glass dildo

  The Magic Squirter™ Glass Dildo

  60,00 
 • octopus glass dildooctopus glass dildo

  The Octopus

  60,00 
 • Moon Goddess WandMoon Goddess Wand

  Moon Goddess Wand

  60,00 
cervix serpent glasdildo

Inde i enhver kvinde eksisterer overflod af seksuel nydelse og erotisk ekstase.

Alle kvinder er naturligt erotiske og orgasmiske.

Faktisk er DU født som helkropsorgasmisk og har muligheden for at opleve ekstatiske, livsændrende orgasmer.

Men af forskellige årsager, f.eks. på grund af seksuelle overgreb, traumer, overskridende gynækologiske operationer og indgreb eller negative overbevisninger om kvindens køn, oplever mange kvinder at blive afskåret fra sin seksuelle livsenergi. Det kan give sig udtryk i følelsesløshed, smerte, tørhed, hypersensitivitet og/eller spændinger i vaginaen.

Som pige lærer vi ikke at mærke vores underliv – at virkelig forstå og respektere underlivets signaler og hendes ”ja” og ”nej”. Vi har ikke lært at passe på hende, ære hende og lytte til hendes grænser. Heller ikke vores mødre og bedstemødre og deres mødre før dem har lært det.

Mange piger og kvinder har derfor sex, før deres fisse overhovedet er helt klar (åben, våd og inviterende). På den lange bane kan det skabe problemer, for når vores grænser om og om igen bliver overskredet, selvom det måske er ubevidst, så bliver vi mere og mere afkoblet fra vores køn og bækken. For når underlivet om og om igen bliver penetreret mod sin vilje, enten af en partner, gynækologen eller os selv, sender det et klart signal til underlivet om, at hun ikke er tryg.

Når hun ikke bliver lyttet til, når hun ikke får tid til at åbne sig, og når hendes nydelse ikke imødekommes, vil hun over tid lukke mere og mere ned med det formål at beskytte sig selv.

Hvis du oplever dårlig kontakt til dit underliv og ikke oplever den seksuelle magi, som din krop indeholder, så skal du vide, at du IKKE er ødelagt.

Dit underliv, din yoni, din fisse, eller hvad du ellers vil kalde hende, er en helligdom, en skattekiste og en juvel.

Ved at passe på hende og lære at lytte til hende, kan du vække hende til live igen. Og du kan komme hjem til din sensualitet, erotiske natur og dit orgasmiske potentiale.

Book a 1:1 session

If you live in Denmark, you can get 1:1 support from Helle. This is specifically for women, that need to heal their sexuality, release shame, guilt, tension and numbness inside the yoni and open up for their unic pleasure and orgasmic potential.

Meet the Founder

Get to know more about Helle and her mission with Goddess Temple.

Mermaid Collection

The mermaid is a symbol of the orgasmic wild maiden – release her with our selected goddess tools suitable for g-spot- and amrita orgasms and pelvic care.

 • yoni steam herbsyoni steam herbs

  Yoni steam herbs

  27,00 
 • aphrodite wandvenus wand

  The Aphrodite Wand™ Stainless Steel Dildo

  101,00 
 • the magical squirter pink glass dildothe magical squirter clear glass dildo

  The Magic Squirter™ Glass Dildo

  60,00 

"

“Jeg har jo købt flere gudinderedskaber herunder både yoniæg og krystaldildo.

Det der virkelig inspirerer mig ved Gudindetemplet er, at det giver os kvinder en mulighed for at ‘tage seksualiteten tilbage’. Vi er blevet indprentet en meget maskulin/lineær tilgang til seksualitet og har helt glemt vores egen sansning/sensualitet og nydelse. Der hvor vores livskraft også ligger. Derudover må jeg sige at efter jeg har prøvet krystaldildoer går jeg ALDRIG tilbage til de vibrerende plastikting. ELSKER den naturlighed, kærlighed og dybde jeg mærker ved Gudinderedskaberne.

Selv min kæreste mærker forskel – som om der er mere kontakt og connection.

Det jeg nok er mest interesseret i lige nu er Yoni-steaming. Og evt et nyt yoniæg da jeg virkelig mærker hvordan det kan åbne op for sansning i et område der næsten har været følelsesløs.”

Ditte Haulrik, psykolog, 40 år

"

“Jeg har modtaget pakken og er gået igang stille og roligt. Jeg har allerede gode erfaringer. Det ligger ca. 15 år tilbage i tiden siden jeg har mærket så gode vibrationer i min fisse. Jeg er så lykkelig over at være der igen. Jeg havde nok opgivet og givet min stop for menstruation skylden. Jeg bildte mig også ind at jeg ikke kunne blive våd i min fisse. Alt det er gjort til skamme. Jeg er så lykkelig for at jeg fandt dine fine produkter. Jeg går dog roligt frem jeg vil ikke risikere at få skader. Jeg starter med ægget og det gå rigtig godt. Jeg har mere følelse og fået flere muskler og bliver dejlig våd. Den hvide jadestav har jeg brugt en enkelt gang indtil nu. Det gik så godt. Jeg bruger meget lyd og luft så det er bedst når jeg er alene hjemme. Ikke desto mindre kan naboerne måske høre mig men det prøver jeg ikke at være optaget af…”

Anne, 54 år

"

“Jeg har modtaget pakken med Rosakvarts staven, og jeg vil bare sige 1000 tak for den og for din hjælp med at finde den rigtige. Den holder virkelig en kærlig energi, lige som jeg har brug for lige nu i mit liv. Så tak!”

Sanne, 39 år

"

“Mit køb af Rosakvarts Yoni Ægget modtog jeg for 2 uger siden og det har været en rigtig god og positive oplevelse at bruge såvel som at blive våd og få en skøn orgasme men også til at få trænet mit bækkenbund imod mit problem med at dryppe og skynde mig når tissetrangen er der . Jeg kan helt klart anbefale et yoni æg. Det bør alle kvinder eje.

Christina

"

“1000 tak for din inspiration. Jeg elsker din måde at vise og fortælle om kvinden og hendes sexualitet. Du inspirere mig. Jeg ELSKER min glas dildo, jeg vil faktisk smide de andre “alm.” dildoer ud efter jeg har fået den. Jeg arbejder på at åbne mig op og kunne give mig 100 % hen til manden og slappe af så jeg lettere får orgasme. Altså den glasdildo er mums.”

Signe, 42 år

"

”Jeg oplever faktisk en anden vågenhed specielt under sex og samværet med min kæreste. Som om det hele er lidt mere fintfølende og intenst.”

Birgitte, 39 år

Nyeste blogindlæg

Yoni Egg Questions

Yoni Egg Questions

Yoni Eggs 101 – Answers to all your basic questions To start with, it is important to know that yoni eggs cannot just...

read more
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0